JV Horses maakt zich in juli op voor drie weken topsport in Wuustwezel

JV Horses maakt zich in juli op voor drie weken topsport in Wuustwezel

Jan Vermeiren en zijn team van JV Horses zijn druk in de weer om de laatst details in orde te brengen voor hun drie weken lange sportweek op eigen terrein. De eerste week staat volledig in het teken van de Beker van België en de Euromat Challenge Cup.  Daarna gaat het verder met een 2* wedstrijd op internationaal niveau, afsluiten wordt er gedaan met regionale sport in de vorm van een heuse Euroregio!

Van 29 juni tot en met 2 juli vult de in Wuustwezel gelegen accommodatie zich met jonge paarden die zullen strijden voor de Beker van België. Op zondag 2 juli rijden zowel de vier-, vijf- als zesjarigen hun finale. Ter afwisseling is er ook de Euromat Cup, die op zaterdag 1 juli met een extra prijzenpot zijn finale kent.

 

Als apotheose van deze eerste week presenteert Equestrian Auctions op 1 juli een interessante veiling waarin verschillende loten gaande van knappe veulens en top embryo’s tot interessante fokmerries aan je zullen voorgesteld worden.

 

Van 5 tot en met 9 juli ligt de focus op het 2*, 1* en YH* niveau. Op de 135m x 58m grote piste zullen maar liefst twee Longines Ranking rubrieken verreden worden en is er een prijzenpot van 107.150 euro om te verdelen. De hoofdrubrieken komen op vrijdag en zondag aan bod.

 

Ter afwisseling van de sport zullen er nog tal van andere activiteiten op het terrein doorgaan. Onder andere een knappe showproef, een uitdagende Six Bars,… houden je aandacht vast tijdens deze vijf dagen topsport.

 

Treed in de voetsporen van de elite tijdens het Euroregio

 

De laatste week, van donderdag 13 tot en met zondag 16 juli verwelkomt JV Horses de regionale sporters op hun terreinen. Met ponyrubrieken vanaf 50cm tot een heuse 1.30m Grote Prijs én een Masterproef– het programma biedt deze laatste week voor elk wat wils.

 

Inschrijven voor het Euroregio gaat via Equibel.


 

De stallen staan klaar, de buitenpiste ligt er op en top bij en het team van JV Horses is volledig opgewarmd om er drie weken lang een lap op te geven!

Meer informatie? Kijk dan even de website van JV Horses of hun Facebookpagina