Het is Valentijn week bij Equestrian-Auctions.Com! Fenomenale springpaarden en uitzonderlijke embryo's worden live en online aangeboden...

Het is Valentijn week bij Equestrian-Auctions.Com! Fenomenale springpaarden en uitzonderlijke embryo's worden live en online aangeboden...

Nog geen cadeau voor Valentijn? Dan dringt het perfecte excuus zich aan waarom het wat later komt... Want de Equestrian-Auctions.com LIVE & ONLINE veiling vindt deze week plaats! Stel uw hart open voor de geweldige collectie van getalenteerde jonge paarden maar ook de uitzonderlijke embryo's zullen uw hart sneller doen slaan... 

Voor de eerste keer organiseert het team van Equestrian-Auctions.com een hybride (Live & Online) veiling. Op zaterdag 18 februari komt de veiling naar Sharjah en biedt een geweldige collectie aan tijdens de CSI5* wereldbeker in Sharjah.

Het online voorbieden start op donderdag 16 februari om 10.00 uur (CET) en eindigt zaterdag 18 februari om 01.00 uur (CET). De LIVE & ONLINE veiling start op zaterdag 18 februari om 15.30 uur (CET).

In de collectie een geweldige set paarden en uitzonderlijke embryo's.

Ontdek de 3-jarige Harley Quin T40 Z (Halifax van het Kluizebos x Diamant de Semilly), een ongelooflijke merrie uit de volle zus van Emerald.

Een succesvolle start van het showseizoen is wat de 4-jarige merrie Agalou (Aganix du Seigneur x Baloubet du Rouet) u bieden kan. Een fenomenaal springpaard met een uitstekende uitstraling! Of wat dacht u van de 4-jarige Applaus R&R Z (Amadeo Van 't Vossenhof Z x Cassini I), een geweldige springmerrie uit de moederlijn van Carlow vd Helle.

Of investeert u liever in de toekomst? Dan is de ingeplante embryo van Chacco-Blue uit Gatoucha van 't Roosakker een aanrader.  Of kijk eens naar het embryo Chacco-Blue uit Lanzarotte DV, de volle zus van Kriskras DV.

Op zoek naar een zekere investering? Bekijk dan het geplante embryo van Chacco-Blue uit Urmina (Heartbreaker), de toekomstige broer of zus van Absie en Calvino de Nyze!


Praktische informatie

Voorbieden: Online bieden start donderdag 16 februari, 10.00 uur

Live en online veiling
Tijdens het CSI5* W - Sharjah
Zaterdag 18 februari, 03.30 uur (18.30 uur lokale tijd in Sharjah)


Een GRATIS account is noodzakelijk - Registreren kan hier
Ontdek NU de volledige collectie