H-Ekwador, de ultieme all-rounder voor uw toekomstige topper!

H-Ekwador, de ultieme all-rounder voor uw toekomstige topper!
Met een Olympische carrière op Grand Prix niveau heeft H-Ekwador bewezen over de allerbeste sportkwaliteiten te beschikken dank zij zijn ongeëvenaard talent voor sensationele ruimte en draagkracht. Topprestaties sieren zijn carrière! Hij imponeert met koninklijke uitstraling, lichtvoetigheid, losgelatenheid en elasticiteit.

Wordt hij de troonopvolger van zijn vader Heraldik XX, aanvoerder van de WBSFH ranking? Deze aansprekende hengst beschikt genetisch over een zeer begeerde en ideale bloedlijn, die de allerbeste volbloedstam verenigt met een fascinerende Holsteiner stam van Corofino I. Heraldik xx presteerde op internationaal niveau in de springsport en was drie jaar op rij het succesvolste sportpaard van Slowakije. Deze volbloed hengst heeft 14 goedgekeurde hengsten gebracht en daarnaast sportpaarden waarvan velen goed presteren in de eventingsport.



H-Ekwador werd goedgekeurd in Duitsland, en in Polen kreeg de hengst zijn goedkeuring in 2007 na zijn succesvolle resultaten op Prix St. George niveau. Ondertussen is de schimmel hengst  goedgekeurd bij het KWPN, WLKP, Hannoveraanse en Holsteiner stamboek.

H-Ekwador is te bezichtigen bij bij Hippo Lux in Glabbeek. Kijk hier voor meer informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=drJ3iup78iU