Equest Veiling: Authentieke Grand Prix-paarden, springpaarden voor ambitieuze amateurs, en exclusieve en zeldzame embryo's

Equest Veiling: Authentieke Grand Prix-paarden, springpaarden voor ambitieuze amateurs, en exclusieve en zeldzame embryo's

Equest Auction is verheugd om u kennis te laten maken met een nieuw project - een online veiling in samenwerking met het ClipMyHorse TV Marketplace-portaal, de ultieme marktplaats voor het kopen en verkopen van paarden.

Samen met geverifieerde fokkers en producenten van jonge paarden hebben we een collectie sport springpaarden voor u geselecteerd, waar iedereen zijn of haar favoriete paard kan vinden. In ons portfolio bevinden zich dertien paarden, variërend van driejarige licht bereden paarden tot ervaren springpaarden met Grand Prix-potentieel. We hebben aanvankelijk alle paarden bekeken, die allemaal naar één locatie zijn gereisd waar ze aanvankelijk zijn onderzocht door onze dierenarts. Vervolgens hebben we ze gefotografeerd en gefilmd met onze ruiter, die ze voor de eerste keer bereden heeft. Alles wat u in hun video's ziet, is authentiek en is opgenomen tijdens twee dagen filmen. Bovendien kennen we alle eigenaren van de paarden persoonlijk en zijn we op de hoogte van de geschiedenis van de wedstrijdpaarden. Alle paarden zijn beschikbaar voor proefritten.

Last but not least willen we u graag enkele exclusieve en zeldzame embryo's presenteren, waarvan de oorsprong elke kenner van 's werelds beste foklijnen in de sport zal fascineren. Drie geïmplanteerde embryo's en zes bevroren embryo's van twee topmerries, Baluka Hero en Calgot Pleasure, door tophengsten als Balou du Reventon, Emerald, Carpe Diem J&F Champblanc, Commander HK Z en Casago.

Collectie hoogtepunten

Orette de Kalvarie - een fantastische merrie klaar voor de Grand Prix volgend seizoen (Hakon de Kalvarie - Calvaro Z)

Orette is een negenjarige merrie die pas op zevenjarige leeftijd begon met deelname aan wedstrijden nadat ze twee veulens had gekregen. Nu heeft ze internationaal al gesprongen op 1,35 m, waarbij ze op sympathieke wijze is voorbereid door haar ruiter en nu klaar is voor topsport. Ze is een uiterst sterke en atletische merrie, met uitstekende reflexen, een energieke galop en een dynamische sprong in haar pas. Ze valt op door haar uitstekende springtechniek en vechtlust. Orette kan ook de perfecte partner zijn voor een junior of een jonge ruiter.

Chaccimo - Typische vertegenwoordiger van de Chacco Blue-familie, met hoge vaardigheden en uitstekende reflexen (Chaccato - Clarimo)

De zesjarige Chaccimo is een typische vertegenwoordiger van het nageslacht van de zeer gewilde hengst Chacco Blue. Chaccimo heeft zelf internationaal gesprongen tot 130 cm, waar hij zijn kwaliteiten heeft getoond en zijn karakter en berijdbaarheid heeft laten zien. Hij concurreert momenteel met succes in de ring met een juniormeisje in het zadel. Deze zesjarige ruin is aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar vaardigheid en intelligentie met een aanleg voor de hoogste niveau sport.

For Fight - Zesjarige vos met uitstekende bloedlijnen en geweldige resultaten (For Pleasure - Conthargos)

For Fight is een sympathiek compact paard en een typisch product van de hengst For Pleasure. Hoe hoger hij springt, hoe beter hij springt en hij toont een nog betere springtechniek over grotere hindernissen. Hij heeft internationale ervaring op de Youngster-tour tot 1,30 m en heeft bijna elke keer in de top 10 geëindigd, en zijn resultaten zijn ongelooflijk consistent. Hij is klaar om naar een hoger niveau te gaan. Hij zal een perfecte partner zijn voor zijn ruiter volgend seizoen en toont zeer hoge vaardigheid, voorzichtigheid, springbereidheid en veel vermogen. Hij is geschikt voor professionals of ambitieuze amateurs die de top van de springsport willen bereiken. U kunt veel van zijn wedstrijdvideo's bekijken op ClipMyHorse TV.

Cazkraker vd Gangerhoeve Z - Een vijfjarige zoon van Cornet Obolensky met het beste Holsteinse prestatiebloed (Cornet Obolensky - Quintero)

Cazkraker is een typische zoon van Cornet Obolensky. Hij valt op door zijn geweldige startkracht, grote capaciteit en dynamiek. Hij is een uiterst compact, krachtig, modern type sportpaard. Hij springt momenteel op 110 cm met een vrouw in het zadel en is zeker een topkans voor ruiters met de ambitie om de top van de wereld van het springen te bereiken.

Shark - Een vijfjarige schitterend gekleurde ruin met uitstekende techniek (Sterling Top - Contendro I)

Shark is een prachtig compact paard dat bij het eerste gezicht indruk maakt, niet alleen door zijn kleur, maar ook door zijn uitstekende springtechniek. Shark concurreert met een meisje in jonge paardenwedstrijden tot 120 cm en heeft uitstekende resultaten behaald. Hij heeft een uitstekend karakter en heeft een geweldige berijdbaarheid. Hij zou bijzonder geschikt zijn voor vrouwen of junioren die indruk willen maken in de ring met de uitzonderlijke kleur van hun paard, naast de prestaties van hun paard.


Voor vragen en verdere informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp +420602131523 of per e-mail op info@equestauction.com
We zijn toegewijd om u alle beschikbare informatie en materialen te verstrekken over alle aangeboden paarden en embryo's.

Bekijk de volledige collectie HIER