Een primeur: Fences veiling en internationale jumping van Bourg-En-Bresse

Een primeur: Fences veiling en internationale jumping van Bourg-En-Bresse

Het voorjaar belooft druk te worden voor het Fences Agency! Pionier in de veiling van sportpaarden in Europa en bekend om zijn populaire Elite Auctions, waarvan de selecties aan de gang zijn, blijft Fences vooruitgaan en innoveert in 2022 met een nieuwe veiling van bereden paarden.




De partners van Fences, gerenommeerde handelaars en professionele ruiters, hebben een strenge selectie gemaakt van 12 jonge paarden die zullen worden voorgesteld in deze nieuwe veiling, georganiseerd in samenwerking met de Internationale Jumping van Bourg-en-Bresse.

Wat maakt deze veiling zo speciaal? Gedurende de hele Internationale Jumping van Bourg-en-Bresse zullen de paarden uit de collectie ter plaatse zijn om getest te worden door potentiële kopers alvorens ze te koop worden aangeboden op Fences Web, het online veilingplatform van het Fences Agency. Als u op zoek bent naar een goed jong paard en u heeft geen tijd om naar shows te gaan, dan is deze selectie voor u gemaakt! 

In de collectie: 12 paarden van 4 tot 7 jaar oud, klaar voor een mooie toekomst en bestemd voor zowel amateurs als professionals. Zoals voor elk van hun veilingen, is het sleutelwoord van de Fences partners transparantie. Op de online catalogus en voor elk paard, kunt u de video van de selectie vinden maar ook hun verloop in competitie en een volledig veterinair rapport.

De veiling vindt op 23 mei online plaats op Fences Web. Het Fences team nodigt u uit op de Internationale Jumping van Bourg-en-Bresse van 18 tot 22 mei om de paarden te komen testen en te profiteren van het advies en de expertise van haar medewerkers. Voor meer informatie kunt u schrijven naar contact@fences.fr of bellen naar +33 2 31 90 93 24.


Paard op foto: Vigonza RC