2024 flitsend starten met Belgian Horse Trading!

2024 flitsend starten met Belgian Horse Trading!

Het nieuwe jaar starten met succes? Ga meteen aan de slag op wedstrijd met één van de aangeboden toptalenten tijdens de Belgian Horse Trading Auction. Wil je toch liever op lange termijn kijken? Of ligt de focus op een pony carrière in het aankomende jaar? Geen nood want de collectie paarden en pony’s is enorm divers.

In totaal worden er 6 sportpaarden, 4 jonge paarden, 2 goedgekeurde hengsten, maar ook 2 sportpony’s, 3 manegepony’s en 3 springpaarden geveild.

 

In de collectie kan Charmeur Z (Copycat 2 x Elvis Ter Putte) zeker bekoren. De zesjarige ruin is een prachtig springpaard met potentieel voor het internationale circuit.

 

Ook de zevenjarige Jay DH Z (Jericho Dwerse Hagen x Codex) doet dromen van een leuke carrière. Maak je de overgang naar een iets hoger niveau, dan valt het oog op de 14-jarige schoolmeester, Censation D’Ive (Calvaro Z x Quidam de Revel). Deze ruin is de perfecte schoolmeester voor ruiters die willen doorbreken op een 1.20m niveau.

 

Bij de jongere springtalenten valt het oog op Lovato DH Z (Leandro VG x Iron Man vd Padenborre). Deze driejarige hengst zou zo maar eens een uitzonderlijke parel in het springlandschap kunnen worden.

 

Klaar voor een blitsende pony-carrière? Dan laat je je oog vallen op de jonge, maar ervaren, Wigan van de Nieuwe Heide (Socrates Optimus).

 

Aarzel dus niet

De online veiling loopt nog tot 3 januari 2024


Ontdek de collectie hier

Gratis Registratie is nodig