Bieden op je favoriete Chosen Talent kan vanaf nu!

Bieden op je favoriete Chosen Talent kan vanaf nu!


Enkele dagen en dan loopt de tweede editie van de Chosen veiling af. Voor hun tweede editie selecteerden organisatoren Juan Carlos Perez, Wael Ezzedine en Damien Haelterman veertien nieuwe ‘Chosen Talents’ en het minst wat er gezegd kan worden is dat het talent er zeker en vast vanaf spat.


Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de eyecatcher Lamborghini, een 5-jarige zoon van Grand Slam VDL, een hengst die onder het zadel van Marlon Zanotelli hoge ogen gooit. Lamborghini springt er letterlijk uit, niet alleen door zijn uitzonderlijke kleur maar ook door de kracht die hij in zijn afzet gebruikt. “We denken dat hij met een Junior of Young Rider zeker een erg mooie toekomst tegemoet gaat”, aldus de organisatoren.

Liever een paard met iets meer competitie ervaring? Maak dan kennis met Daredevil 10, een zesjarige ruin die in Duitsland al ervaring opdeed in de rubrieken voor jonge paarden. Daredevil heeft zijn naam niet gestolen: hij ziet er niet alleen erg goed uit, vast staat ook dat hij voor zijn ruiter door het vuur gaat. Zijn onbegrensd vermogen en comfortabele galop maken hem de perfecte partner in crime voor zowel amateurs als professionele ruiters.

Mister Gold zijn naam kom tot slot ook niet als een verrassing: het staat nu al vast dat hij verschillende gouden medailles en overwinningen op zijn naam zal schrijven. Hoewel hij nog maar vier jaar is, is het nu al duidelijk dat hij over alle kwaliteiten van een goed sportpaard beschikt. Hij is een zoon van Golddigger en stamt uit een lijn die al verschillende 1m60 paarden voorbracht zoals bijvoorbeeld Authentic van Beezie Madden.

Een favoriet uit deze Chosen Talents kiezen is vrijwel onmogelijk. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van andere blikvangers als Pick-Wick van de Kruishoeve, Papillon d’Or, Furious du Landin en Cristallino GT Z?


Klik hier voor alle Chosen Talents

Bieden kan nog tot maandagavond, 15/06, 20.00!