Nieuw: Elitz Equestrian

Voor wedstrijdruiters is er een nieuw merk op de markt, gericht op exclusieve wedstrijdjasjes.

Elitz Equestrian is opgericht door 2 jonge dames die eveneens zussen zijn, Elise en Anneloes. Voor Elitz Equestrian hebben ze een degelijk marktonderzoek gedaan, de juiste stoffen gezocht en veel verder gaan zoeken dan het doorsnee merk, om een kwaliteitsvol label aan te bieden. Hun logo is ook uiterst origineel.

Het merk is nog zeer jong, dus het aanbod is niet zeer uitgebreid, wat de keuze wel makkelijker maakt. Je kan voor de klassieke zwarte vest gaan. Maar je kan er ook een extra touch aan geven door de mozaïk of croco uitvoering te nemen. Deze hebben aan de uiteinden van de mouwen en aan de kraag een leuk en ongewoon patroon. Om wedstrijden kleurrijker te maken geeft Elitz Equestrian een aanbod van verschillende tinten in wedstrijd vestjes. Je kan kiezen tussen bordeaux, grijs, blauw of beige met zwarte mouwen en een leren accent op de kraag. Je kan ook een helemaal grijs gekleurd vestje nemen met croco details. Mijn persoonlijke favorieten voor het vestje, zijn de kleuren bordeaux en beige.
Het materiaal dat ze gebruiken is uiteraard van goede kwaliteit. De vestjes bestaan uit een hoogwaardige soepele wol mix van 45% scheerwol en 55% polyester.

Hun lookbook op de site is gevuld met prachtige foto’s. Een mooi model met fel blauwe ogen die een schimmel vast heeft, doet het vestje nog meer stralen. Andere foto’s met juiste achtergrond, juiste sfeer en mooie accessoires maken het lookbook af! Neem hier een kijkje.

Elitz Equestrian is zeker een aanrader om eens te bekijken! Voor de prijs die ze vragen krijg je zeker kwaliteit en stijl in return! Laat het wedstrijdseizoen maar komen!