Equinia's Gekleurde Veulens Veiling - Een kleurrijke online showcase van speciale gekleurde veulens!

Equinia's Gekleurde Veulens Veiling - Een kleurrijke online showcase van speciale gekleurde veulens!

Maak je klaar voor een veiling vol kleur, want Equinia presenteert de Veiling van Gekleurde Veulens, gepland voor 29 en 30 oktober 2023. Dit online evenement zal een verbluffende verzameling gekleurde veulens bevatten, elk met mooie bloedlijnen, waaronder nakomelingen van Dollar Du Rouet en Emerald van 't Ruytershof.

Duik in de Wereld van Gekleurde Veulens!

Gekleurde veulens worden al lange tijd bewonderd om hun opvallende vacht en individualiteit. De veiling van Equinia is jouw kans om een van deze betoverende veulens in je leven en stal te verwelkomen.

Een Online Extravaganza op Equinia!

Deze veiling is gemakkelijk toegankelijk voor paardenliefhebbers over de hele wereld, dankzij het online formaat. Blader door een zorgvuldig geselecteerde collectie gekleurde veulens vanuit het comfort van je eigen huis via het gebruiksvriendelijke platform van Equinia.

Mooie Bloedlijnen!

Het hart van deze veiling wordt gevormd door veulens verwekt door hengsten van uitzonderlijke stamboom:

- Dollar Du Rouet: Bekend om hun prestaties in de springsport, staan de nakomelingen van Dollar Du Rouet klaar om hun stempel te drukken.
- Emerald van 't Ruytershof: Met een erfenis van succes in de sport, zijn veulens uit Emerald's bloedlijn bestemd voor grootsheid.


Blader nu door de collectie gekleurde veulens vanuit het comfort van je eigen huis via het gebruiksvriendelijke platform van Equinia.
Surf op 29-30 oktober 2023 naar Equinia.com voor een kans om een van deze opmerkelijke veulens in je leven te verwelkomen.


Voor meer details en registratie, bezoek Equinia.com
Neem contact op met een van onze Equinia-teamleden bij vragen, we staan voor je klaar.