Tim Lips aan de leiding op Achterhoeks Hippisch Festijn

Tim Lips aan de leiding op Achterhoeks Hippisch Festijn



Tijdens de CIC wedstrijd tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn werd vandaag de tweede dag afgerond met de cross. Het spring - onderdeel komt morgen aan bod.






CCI1*

Op twee staat voorlopig Karin Donckers met een score van 30,20. Ze blijft net achter Josefa Sommer voor Duitsland die we terug vinden op de eerste plaats met 29,20 strafpunten. De derde plaats gaat voorlopig naar Julia Stiefele die ook voor Duitsland rijdt.





CIC2*

De Nederlander Tim Lips leidt voorlopig dit klassement met een score van 28,70 strafpunten. Marie Kraack kan voorlopig plaats twee bemachtigen met 29,20 strafpunten. De top drie wordt voorlopig afgesloten met de Duitser Felix Etzel met 30,70 strafpunten.



 CIC1*

Maartje van Riel kan voorlopig de koppositie behouden voor Nederland met 24,80 strafpunten. Annemiek Wieken achtervolgd op plaats twee en de derde stek is voorlopig voor Remco Bouwens.


CCIP1*

Jana Lehmkuhl staat voorlopig op de eerste plaats voor Duitsland met 28,50 strafpunten. Op twee vinden we voorlopig Antonia Peiss met 28,80 strafpunten en op drie vinden we voorlopig opnieuw Jana Lehmkuhl terug.

 

NK - 6 jarige paarden

Hierin staat voorlopig Janneke Boonzaaijer aan de leiding met 31,00 strafpunten. Op twee vinden we Sanne De Jong terug met 34,40 strafpunten. De derde plaats is voorlopig voor Chantal Megchelenbrink.


NK

Nina De Haas vinden we voorlopig aan de leiding van het klassement met 34,50 strafpunten. Op twee vinden we Gerdine Frens terug met 40,30 strafpunten. Op drie staat voorlopig Tarik van Boggelen met 43,90 punten.