Nederlands kampioene Naber-Lozeman start Eventing School

Nederlands kampioene Naber-Lozeman start Eventing School
Alice Naber-Lozeman gaat binnenkort van start met de Eventing School. Hiermee wordt een jaarprogramma geboden waarbij individuele wedstrijdsporters begeleid worden om hun ambities in de eventingsport te bereiken.

 Waarom ?
Eventing is de snelst groeiende tak van paardensport in Nederland met een enorme toestroom van ambitieuze ruiters en amazones. De faciliteiten voor een goede opleiding blijft hier bij achter. Eventing vraagt veel van paard en ruiter omdat er gepresteerd moet worden op zowel dressuur, springen als de cross country.  Het blijkt voor veel ruiters lastig te zijn om op eigen gelegenheid de weg omhoog te vinden. Er zijn weliswaar veel plaatsen waar je terreintraining kunt doen maar nagenoeg geen programma’s waar je individueel, over een langere periode, intensief kunt laten begeleiden.

 Wat is het ?|
De doelstelling van Alice Eventing School is gebaseerd op 3 peilers:

  • Veelzijdig opleidingsprogramma; het programma biedt een alomvattend pakket aan van groeps- en individuele trainingen, opzetten trainingschema’s, video analyses, begeleiding op wedstrijden, workshops, mentale coaching, evaluaties en leuke activiteiten voor team building etc. Hiervoor zullen diverse specilisten worden ingezet.

  • Ambitie; ambitie heb je op verschillende niveau’s maar belangrijk is dat deelnemers de drive hebben om te willen preseteren en een doelstelling te halen, bijv hoe kom ik van B naar M, voorbereiden op de selectie van de Rabotalenten programma’s binnen de KNHS of om 1* of 2* wedstrijden te gaan rijden

  • Fun; je moet plezier hebben in wat je doet en willen werken met een leuke groep mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. 


 Wie is Alice Naber-Lozeman ?
Alice is een begrip binnen de internationale eventing wereld. Ze is al 25 jaar actief op het hoogste niveau en heeft al vele internationale kampioenschappen meegedaan. Onlangs is Alice in Boekelo voor de 6e keer Nederlands Kampioen geworden. Ze heeft al ruim 25 paarden op 3* niveau uitgebracht.

Alice heeft met haar man Gert een trainings- en africhtingsstal in Biddinghuizen waar de facaliteiten aanwezig zijn om de Eventing School vorm te geven.