Janneke Boonzaaijer in top tien van Strzegom

Janneke Boonzaaijer in top tien van Strzegom

Afgelopen weekend konden de Nederlandse combinaties zich laten opvallen tijdens de eventingwedstrijd in het Poolse Strzegom. Janneke Boonzaaijer zorgde voor het beste resultaat op het hoogste niveau maar ook anderen konden schitteren bovenaan de uitslag!

Boonzaaijer kwam in het zadel van Asci Champ de Tailleur (Quidam de Revel) aan de start in de korte CCI4* en werd met de 17-jarige KWPN'er zevende. De overwinning kwam hier toe aan de Zwitser Robin Godel op Grandeur de Lully (Greco de Lully). 

Voor Tijn De Blaauw werd in de CCI3*-S de achtste plaats genoteerd met de KWPN'er The Joker (Kreator). De Vigo d'Arsouilles-nakomeling Vigo Key Sr Z werd door Splinter Bergsma in de lange CCI3* naar de zevende plek gestuurd. Op negen zagen we Michelle Swinkels met Florette d'Hyrencourt (Udancer Hero). 

In de Lange CCI2* zorgde Kane Van Houte voor een Nederlandse overwinning in het zadel van Guapo 29 (Gardez). Het brons was voor Ilonka Kluytmans en de 9-jarige KWPN'er Prince Canna (Emir R). Op vier volgde nog Anne Kok en de Veron-zoon Canna There He Is. De korte CCI2* had een tweede plaats voor Nick Ros met Ottello Z (Okidoki van't Gelutt Z) en een derde voor Dennis Huits en Perseverance Luxery From Second Life Z (Levisto Z).

Alle resultaten