Alice Naber-Lozeman zorgt voor fantastische resultaten op de International Horse Trials in Maarsbergen

Alice Naber-Lozeman zorgt voor fantastische resultaten op de International Horse Trials in Maarsbergen
In de tweesterren wedstrijd op de International Horse Trials in Maarsbergen was het Alice Naber-Lozeman die er na de cross in het CCI2* met de winst vandoor leek te gaan. De amazone uit Biddinghuizen stond na haar dressuur al op een stevige derde plaats, maar wist dankzij haar sterke cross met Acsi Harry Belafonte (v. Heraldik XX) naar de leiderspositie in het klassement te rijden. De grote ruin moest in het springparcours echter 8 strafpunten incasseren wat het tweetal uiteindelijk naar de vierde plaats brengt met een totaal van 53.0 strafpunten.

De winst ging naar de Duitser Christoph Wahler en zijn Carjatan S (v. Clearway) die met een totaal van 49.8 strafpunten hun dag afsloten. Het was de Ierse Michelle Kenny die hem op de hielen zat met haar Poynstown Will (v. Ars Vivendi) en als tweede eindigde met 51.1 strafpunten. De Britse Julie Tew en haar Sir Perirose (v. Jumbo) plaatst zich als nummer drie op het podium met een totaal van 51.7 strafpunten.

De Duitse topruiter Dirk Schrade vinden we met Catelan (v. Catoki) nog op een vijfde plaats. Hij incasseerde 60.4 strafpunten met deze Catelan.

In het CIC2* was het wel Alice Naber-Lozeman die ditmaal haar stoere KWPN-er Acsi Zamzam naar de winst wist te sturen. Haar totaal van 46.6 punten na de dressuur bleef ze behouden door een foutloze cross en foutloos springparcours waardoor ze hier de eerste plaats in ontvangst mocht komen nemen. Ook Patrick verbakel deed goede zaken met zijn Coconut Girl (v. Coconut Grove XX) door eveneens een foutloze cross en springparcours te rijden. Zijn totaal komt uit op 48.4 was het hem een tweede plaats opleverde. De Belgische Laura Loge en haar Absolut Allegro (v. Quintero) eindigen met een totaal van 50.9 op de derde plaats.

 

Klik hier voor alle resultaten