Yvonne Schoo grote winnares op Subtop in Sonnega

Yvonne Schoo grote winnares op Subtop in Sonnega



In Sonnega stond vandaag de ZZ-Zwaar Subtop wedstrijd op het programma. Hier was het Yvonne Schoo die hier met de 21-jarige Alwin (v. Archipel) naar de winst wist te rijden met een score van 66.07%.

Wel was het Adelinde Cornelissen die hier met haar Fleau de Baian de meeste punten wist te verzamelen in deze rubriek. Echter doordat Cornelissen net als vorige week in Nijkerk, Hors Concours startte, telde haar resultaat van 72.54% niet mee in het klassement.

In de Lichte Tour was het Vai Bruntink die de winst op haar naam schreef. Met haar Chardonnay reed ze naar een score van 73.76^, terwijl ze met haar andere paard Darabel ook nog eens naar de tweede plaats reed met 70.66%. Zij bleef met haar beide paarden ruimschoots voor op Jolande de Nekker die met Zamara Sue naar de derde plaats reed in 64.61%.

In het Intermediaire I ging de winst naar Nicole de Leeuw met haar Duvel in een totaal van 66.58%. De grote winnares van het Intermediaire II was Laura Zwart die hier met haar Horses 2 Fly Zandokan SMH naar de winst reed met een totaal van 64.01%.