Wat vind jij van de nieuwe dressuurproeven?

Wat vind jij van de nieuwe dressuurproeven?
orig jaar april zijn de nieuwe dressuurproeven (F-proeven en BB tm ZZ-Zwaar) geïntroduceerd, misschien heb je er al een aantal gereden of gejureerd. Nu een jaar na het invoeren zijn we benieuwd naar de mening van onze ruiters en juryleden over de nieuwe proeven en de dressuurproeven app. Daarom houden we een enquête.

Wij verwachten zo een goed beeld te krijgen van de tevredenheid over de nieuwe dressuurproeven en de dressuurproeven app in de praktijk. De uitslag van de enquête gebruiken we voor de doorontwikkeling van de nieuwe dressuurproeven zodat deze proeven in de toekomst nog beter aan de wensen van onze ruiters en juryleden voldoen.

Voordat de nieuwe dressuurproeven zijn ontwikkeld heeft het dressuurforum in elke regio de wensen van zowel de ruiters als de juryleden geïnventariseerd. Deze wensen en een aantal uitgangspunten zoals meer aandacht voor harmonie en ontspanning in de proeven, de vrije keuze van lichtrijden of doorzitten in de klasse B en L, korter en vloeiender lopende proeven en meer afwisseling in de proeven, hebben tot de nieuwe dressuurproeven geleid.

Rijd of jureer je dressuurwedstrijden (F-proeven en BB tm ZZ-Zwaar), dan willen we je vragen om de enquête over de nieuwe proeven en de dressuurproeven app in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Jouw antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en je persoonlijke gegevens delen we uiteraard niet met derden.

Klik hier om naar de enquête te gaan.