Reynolds wint GP Freestyle op fenomenale wijze

Reynolds wint GP Freestyle op fenomenale wijze
Het lijkt erop dat de Ierse amazone Judy Reynolds zich in Amerika als een vis in het water voelt! Vorige week won ze nog tijdens de Rolex Central Park Horse show, dit weekend slaagde ze erin om de GP Freestyle van Devon op haar naam te schrijven.

Met de KWPN-er Vancouver K (Jazz) onder het zadel, reed ze naar de overwinning met een score van 75,660%.Vier van de vijf juryleden stipte Reynolds aan als winnares. Enkel het Amerikaanse jurylid zal liever landgenote Arlene Paige winnen. Paige eindigde uiteindelijk op de tweede plaats met Woodstock (Havel). Hun totaalscore bedroeg 73,360%. De derde plaats was voor Megan Lane en Caravella (Contago). Hun score was 71,988%.

Lane deed het trouwens ook erg goed tijdens de Grand Prix Special. Ook hier eindigde ze op een derde plaats. Voor de GP Special had ze San d'Or gezadeld en eindigde ze op een totaal van 67,800%. De winst in de GP Special ging naar de Canadese Jill Irving. Zij reed Degas 12 (De Niro) met 69,600% naar de overwinning. De zilveren medaille was voor Chase Hickok en Sagacious HF (Wel Hit II).