Mooie resultaten van de Nederlandse youngsters op CDI Saumur

Mooie resultaten van de Nederlandse youngsters op CDI Saumur
De Junioren waren vanmorgen al vroeg aan de beurt op het CDI Saumur. Ondanks de Duitse overwinning van Laura Stuhldreier en haar Diabolo Nymphenburg die een score van 72.235% bij elkaar reden, wist ook Thessa Gilbers in de 72% te scoren. Gilbers zadelde haar Gominka EST met wie ze op een mooie score van 72.176% eindigde. Ook Micky Schelstraete zien we terug in de top vijf. Voor haar was er met Grand-Charmeur een vierde plaats met 69.824%.

Bij de Pony's in het individueel weet Micky Schelstraete haar Elin's Noncisdador naar de tweede plaats te sturen met een machtige score van 74.505%. Ook Lili van den Hoogen weet er met Martinez Candyman een mooi resultaat neer te zetten met een vierde plaats na een score van 73.288%.

In het individueel voor de junioren schrijft Sanne van der Pols de rubriek op naam met haar Excellentie en een score van 71.118%. Bij de Children herhaalde Anniek van Dulst dat staaltje door haar Isala's Arielle naar de winst te sturen met 73.929%. Amber Schelstraete en Burberry werden nog vierde met 66.964%.

Resultaten