Fleur Holleman en Sanne ter Haar knap in de prijzen in Fontainebleau

Fleur Holleman en Sanne ter Haar knap in de prijzen in Fontainebleau
Het is Manon Ravenel die de 1m35 U25 rubriek op naam schrijft in Fontainebleau. Samen met haar Baloo D (v. Baloubet du Rouet) eindigde de combinatie op een tijd van 39.00 seconden.
Quick results:

  1. Manon Ravenel - Baloo D

  2. Charlotte Slosse - Uzel de Kens

  3. Harry Allen - Emera Z


De jongste Allen telg Harry zien we met de Zangersheide merrie Emera Z (v. Emerald) terug op een derde plaats met 39.23 seconden. Hij bleef er nipt voor op Evelyne Putters en haar Uith de Rotes (v. Calvaro F.C.) die hier in 39.53 seconden vierde werden.

Bij de junioren in het 1m30 is het Steven Vermeir die met Jazz van T Kamerveld (v. Toulon) nog een vierde plaats in de wacht sleept. Hij bleef er foutloos in 39.64 seconden. Fleur Holleman zien we in deze rubriek met de Zangersheide hengst Dakota du Buisson Z (v. Dutch Capitol) terug op de negende plaats.

Ponies

Aline Sercu is dit weekend de pony meester. Vandaag schreef ze met Nero van de Bucxtale (v. Jerome van de Vondelhoeve) in 52.64 seconden het 1m15 op naam.Frederik Mees volgede op de voet met de Berktzicht Jekilja nakomeling Pinto die hier rondkwamen in 55.40 seconden. Sanne ter Haar stuurde haar Dexters Grooted Hart (v. Dexter Leam Pondi) naar de derde plaats met 56.80 seconden.

Bij de Children werd Louise Ameeuw zesde met Bayla de la Roque.

Resultaten