Milou Dees en Bo Oudhof nemen leiding in KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup Exloo

Milou Dees en Bo Oudhof nemen leiding in KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup Exloo

In Exloo is vandaag de laatste competitiewedstrijd van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup verreden. Bij de junioren ging de winst naar Milou Dees die met Francesco, Bo Oudhof won met Colt Sollenburg bij de Young Riders.





De KNHS competitiewedstrijd was onderdeel van vier dagen vol dressuurwedstrijden op het mooie Hippisch Centrum in Exloo. Met afstand de hoogste score in de competitiestrijd werd deze keer gereden door Milou Dees die met Francesco de 74% net niet aantikte. Achter Milou Dees mochten Kim Noordijk en Annelotte Felix zich melden voor de prijzen. Bij de Young Riders lag het allemaal heel dicht bij elkaar. Bo Oudhof won met haar Colt Sollenburg, voor Lisanne Zoutendijk en Carlijn Vaessen.

Anouk Hansen jureerde de junioren en was heel enthousiast over de verrichtingen en over de wedstrijd. ĘşHet is echt een top georganiseerd concours in Exloo, alles klopt. De groep Junioren die in de baan kwam was echt heel leuk. Heel veel zeer rijvaardige ruiters waarbij de laatste starter en winnares Milou Dees in positieve zin opviel. Zij wist alle oefeningen netjes af te werken en het zag er echt top uit. Ook de nummer twee en drie vond ik super bezig. Het zijn meiden die echt proeven rijden en weten waar ze kunnen score.Ęş

De wedstrijd in Exloo was de laatste competitiewedstrijd van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup, de finale wordt op 6 juni in Nieuw en St Joosland verreden.

Uitslag KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup Exloo 
Junioren
1. Milou Dees (Berkenwoude) – Francesco, 73.94%
2. Kim Noordijk (Werkendam) – Cees 2Fithorses, 69.85%
3. Annelotte Felix (IJsselmuiden) – Amos, 68.84%

Young Riders
1. Bo Oudhof (Nijeberkoop) – Colt Sollenburg. 65.78%
2. Lisanne Zoutendijk (St Willebrord) – Kostendrukkers Ringo Star, 65.25%
3. Carlijn Vaessen (Wezep) – Fossbury, 65.15%