Meulendijks ook naar overwinning in Kür

Meulendijks ook naar overwinning in Kür
De "wedstrijd her-entree" van Anne Meulendijks kon niet niet beter verlopen als afgelopen weekend bij Indoor Brabant. Na een trap van een paard moest de amazone even uit het zadel blijven. Maar van het weekend werd er weer met het mes tussen de tanden gereden. En dat pakte zeker goed uit.

Gisteren was er al de overwinning in de GP U25. Vandaag werd het ook een eerste plaats in Kür. Meullendijks en haar Mdh Avanti gingen naar een score van 76.175% en sloten daarmee winnend het weekend af.

Maxime van der Vlist en Bailey reden vandaag een fantastische Kür, na de vierde plaats van gisteren waar Bailey wat last had van spanning was er vandaag de tweede plaats en 75.500%. Beide amazones trainen bij Fiechter in Merksplas (België).

Jill Huybrechts en Zamacho Z reden ook een vlekkeloze Kür. Met 73.400% pakte de combinatie de derde plaats voor Denise Nekeman en Boston Sth die met hun score van 73.0125% dierde werden. De vijfde plaats was er voor Tomasz Jansinksi en Dzeko, een fijne combinatie om naar te kijken maar er zaten te veel foutjes in de Kür, zijn score was 69.250%.

Kijk hier voor alle resultaten.