Mercedes Verweij en Lara van Nek pronken op CDI Waregem

Mercedes Verweij en Lara van Nek pronken op CDI Waregem

Op het CDI Waregem stond er vanavond de Grand Prix voor de U25 op de agenda. Daar is er Russische winst voor Aleksandra Maksakova en haar KWPN-er Bojengels (Samba Hit) met wie ze naar een score van 70.564% weet te rijden. Het is direct de enige 70% score van de rubriek. 

Mercedes Verwey weet er met Four Seasons 19 (Fürst Piccolo) het dichtste bij in de buurt te komen met een score van 69.103%, wat goed was voor de tweede plaats. Jeanine Nekeman stuurde vervolgens Vlingh met 69.051% naar de derde plaats. De Belgische Lore Vandeborne volgt met Ikke-Pia v/d Bergerhoeve op de vierde plaats. 

Pony's

Bij de pony's geeft Lara van Nek haar visitekaartje af door haar Brouwershaven's Nairobi (Woldhoevbe's Silco) naar een score van 73.524% te sturen. Hiermee ging de jonge amazone ruimschoots aan de leiding. De Deense Josephine Gert Nielsen weet dan met Dot Com naar de tweede plaats te rijden met een score van 71.952%. De Belgische Jette de Jong en haar NRPS-er Ico van de Beekerheide (Icoon) voltooien de top drie met een score van 71.524%. 

Tatum Nugteren werd met Del Piero nog vierde, terwijl Lilli van den Hoogen haar Don Davino Horsepoint naar de vijfde plaats stuurde. 

Resultaten


F: Chris Coessens