Melissa Janssen wint twee keer in Tolbert

Melissa Janssen wint twee keer in Tolbert

Tijdens de Subtop (para) dressuurmeerdaagse in Tolbert stonden twee wedstrijden van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy op het programma. Zaterdag won Loes Cervaal in de gecombineerde Grade 2 en 3, zondag was Annemarieke Nobel de beste. Melissa Janssen deed goede zaken door op zaterdag en zondag het best te scoren in de gecombineerde Grades 4 en 5.

Terwijl de Nederlandse para-dressuurruiters zich in Tokio voorbereiden op de Paralympische Spelen, waarvan de dressuurwedstrijden aanstaande donderdag 26 september beginnen, reden hun collega’s in Tolbert de derde competitiewedstijd van de KNHS-Witte Van Moort Trophy.

Grade 2 en 3
Op zaterdag won Loes Cervaal met haar paard Happy Hero I I de gecombineerde Grades 2 en 3. Met een percentage van 70.882 verwees Loes Yvette Overgoor met Alexander naar de tweede plaats (70.294%). Op zondag startten er twee combinaties in deze rubriek en ging de overwinning naar Annemarieke Nobel met Doo Schufro.

Grade 4 en 5
In Grades 4 en 5 kwamen zeven combinaties in de ring. Melissa Janssen won zowel op zaterdag als zondag met Dreamy-Boy. Zondag wist ze de 70-procent grens te overschrijden (70.375). Rean Landman en Denver deden goede zaken door twee keer op tweede plaats te eindigen.

Tolbert was na Exloo en Schijndel de derde wedstrijd in de competitie. De finale van de KNHS-Witte Van Moort Para-dressuur Trophy is op zaterdag 9 oktober 2021 Genemuiden in de accommodatie van de Zwartewaterruiters.

Over Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. www.wvm.nl

Uitslag Grade 2 en 3, zaterdag
1. Loes Cevaal, Happy Hero I I (v.Hohenstein), 70,882
2. Yvette Overgoor, Alexander (v.Rubels), 70,294

Uitslag Grade 4 en 5, zaterdag
1.Melissa Janssen, Dreamy-Boy (v.Dream On), 69,817
2. Rean Landman, Denver (v.Lord Leatherdale), 69,451

Uitslag Grade 2 en 3, zondag
1. Annemarieke Nobel, Doo Schufro (v.Doolittle), 68,409

Uitslag Grade 4 en 5, zondag
1. Melissa Janssen, Dreamy-Boy (v.Dream On), 70,375
2. Rean Landman, Denver (v.Lord Leatherdale), 68,313


bron: KNHS.Nl