Madeleine Witte-Vrees verslaat Isabell Werth in Mallorca

Madeleine Witte-Vrees verslaat Isabell Werth in Mallorca
In het Spaanse Mallorca is de tweede week van 'Balearen Tour Es Fangar' gestart met deze avond de Grand Prix als kwalificatie voor de Grand Prix Freestyle. In deze proef kwamen Madeleine Witte-Vrees en Danielle Heijkoop voor ons land aan de start.

Madeleine Witte-Vrees won vorige week tijdens CDI4* zowel de Grand Prix als de Kür op muziek en wist ook vandaag in de CDI5* alweer de proef op haar naam te schrijven. Met de negenjarige hengst Cennin (v. Vivaldi) reed ze naar een totale score van 73.660%. Hiermee verwees ze de Duitse topamazone Isabell Werth naar een tweede plaats. Werth bracht de vijftienjarige El Santo NRW (v. Ehrentusch) voor het eerst terug in de ring sinds december 2015. Vandaag kreeg ze van de jury 72.800% voor haar proef. Op de derde plaats zagen we de Portugese Maria Caetano en de negenjarige hengst Coroado (v.Rubi) met 69.840%.

De top vijf werd vervolledigd door de Zweedse Minna Telde met Isac (v. Hip Hop) en Danielle Heijkoop met Badari (v. Gribaldi). Zij kregen respectievelijk 69.000% en 68.760%.

Klik hier voor de resultaten.