Kebie Raaijmakers sluit CDI Exloo af in stijl

Kebie Raaijmakers sluit CDI Exloo af in stijl

Deze ochtend heeft de Nederlandse Children-amazone, Kebie Raaijmakers voor de derde maal het internationaal podium betreden in Exloo. De Nederlandse maakt deze week haar internationaal debuut met haar recent verworden, Happy Feet (Tuschinski).

Raaimakers moest enkel de Duitse Allegra Schmitz-Morkramer voor zich dulden in Exloo. In het zadel an de Tobago-merrie, Tropensonne reed de Duitse naar de winst met 74,405%. Raaijmakers volgde met 71,726%. Eerder deze week reed het duo al tweemaal naar de tweede plek met score's van 73,333% en 72,436%. 

Amber Schelstreate werd derde met Burberry (Lord Loxley) en Maura Knipscheer vierde op de rug van Amaretto (Krack C).

In de U25 rubriek hield Jazimon Yom Tov, Mercedes Verwey van de winst. In het zadel van de 13-jarige Hexagon's Zodinde (Hexago's Louiseville) reed de Hongaarse met een nipt verschil naar de winst. Het paar werd door twee van de vijf juryleden op één geplaatst, goed voor 67,615%. 

Mercedes Verwey volgde op de tweede plek met de 14-jarige Four Seasons 19 (Fürst Piccolo) met 66,769% bleef het paar Jeanine Nekeman in het zadel van Vlingh (Flemmingh) voor. Jerney Schelling volgde net buiten het podium op de vierde plek met onder het zadel Creator (Florencio 2).

Alle resultaten