Emmelie Scholtens en Indian Rock 'rocken' naar winst in Grand Prix van Fontainebleau

Emmelie Scholtens en Indian Rock 'rocken' naar winst in Grand Prix van Fontainebleau

In de CDI5* Grand Prix in Fontainebleau staken Emmelie Scholtens, Charlotte Fry en Pauline Basquin met opvallende prestaties boven de rest uit. 

Emmelie Scholtens domineerde de competitie met haar buitengewone optreden op Indian Rock (Apache), waarbij ze een indrukwekkende score van 75.478% behaalde en de eerste plaats veroverde. Op de voet gevolgd door Charlotte Fry met Everdale (Lord Leatherdale) en Pauline Basquin met Sertorius de Rima Z IFCE (Sandro Hit), die beide een score van 73.543% behaalden, waardoor ze de tweede plaats deelden.

Larissa Pauluis toonde haar bekwaamheid met Flambeau en veroverde een verdienstelijke vierde plaats met een score van 70.609%. Morgan Barbançon presenteerde zich sterk met Habana Libre A en eindigde als vijfde met een score van 70.435%.

Voor Nederland was ook Marieke van der Putten van de partij met Torveslettens Titanium RS2 N.O.P. (Totilas), die een sterke prestatie neerzette en de achtste plaats behaalde met een score van 69.478%. Op twaalf kwam Karen Nijvelt met Elysias (Jazz), zij kregen 67,783% van de jury.

Resultaten