Dressuurstal van Inge Coenen overgekocht door springruiter Yuri Mansur

Dressuurstal van Inge Coenen overgekocht door springruiter Yuri Mansur
Dressuuramazone Inge Coenen zette onlangs haar dressuurpaard Djuice in training bij Kirsten Beckers. Via haar Facebook maakt de amazone nu bekend dat ze haar dressuurstal verkocht heeft. "Ik zal mij nu gaan focussen op het lesgeven en stort mij verder op dressage coaching", vertelt Coenen.

Het stallencomplex 'Dressage Stable Inge Coenen' zal nu worden omgebouwd naar een springstal. Het is namelijk de Braziliaanse springruiter Yuri Mansur die de accommodatie heeft overgekocht in Venlo.

De Lichte Tour amazone gaf aan dat de verkoop een moeilijk besluit is geweest. "Om het bedrijf aan te houden voor het geval ik toch weer zou gaan rijden, zag en zie ik nog steeds niet zitten. De verkoop was een hele grote stap voor mij, maar ik hoop dat ik over een poosje kan zeggen dat het de juiste keuze is geweest".

De amazone kwam vorig jaar juni ongelukkig ten val. Sinds haar thuiskomst in september werkt ze nog altijd aan haar herstel. Ze trainde bij Edward Gal en Nicole Werner en leidde verschillende paarden op tot op Lichte Tour niveau.