Dijkshoorn en De Groot kunnen nu ook Freestyle Deauville winnen

Dijkshoorn en De Groot kunnen nu ook Freestyle Deauville winnen

In Deauville ging de laatste dag van een internationaal dressuurconcours van start de rubrieken voor de jeugd. In de Freestyle voor Junioren reden Lana de Caluwe en Elfenranke (v. Rastenberg) naar de overwinning. Hun kür werd door de jury met een totaal van 74,198% beloond. 

Ook de tweede plaats ging naar een Belg: Thibaut Victoire kon in het zadel van Simply The Best M (v. Sarkozy) een totaal van 71,342% bij elkaar sprokkelen. Kebie Raaijmakers en Lord of Rock (v. Lord Sinclair) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 71,258%.

Hector Milochevitch (Bernardo R) en Nicolas Josse (Wait and See) vervolledigden de top vijf. 

Bij de pony's ging de overwinning naar Maddy Dijkshoorn. Zij reed Boogie de L'Aube (v. Don't Worry) naar een totaalscore van 73,517%. Weronika Lewandowska en Hojvecjs Casmir namen de tweede plaats mee naar huis. Zij scoorden een totaal van 72,598%. Lena Wolf en Bonjour (v. Bazooka) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 70,117%. Lisa Waverijn (Dornier) nam de vierde plaats voor haar rekening.

In de Freestyle voor Young Riders was er ook een Nederlandse overwinning. Amber De Groot kon in het zadel van Homemade (v. Hexagon's Louisville) naar een totaalscore van 74,542% rijden. Coco Soffers en Formidable namen de tweede plaats mee naar huis. Hun Freestyle kreeg een totaal van 72,233%. Athaline van Roey (Dream Boy) vervolledigde de top drie.


Klik hier voor de resultaten