Anne Meulendijks neemt leiding in FEI ranking over

Anne Meulendijks neemt leiding in FEI ranking over
Vandaag kwam de nieuwe FEI-wereldranglijst voor U25 online en daar staat een Nederlandse verrassing op nummer één. Het is de jonge topamazone Anne Meulendijks die de koppositie heeft overgenomen van de Oostenrijkse amazone Diane Porsche

Op de vorige ranking stond Meulendijks met MDH Avanti (v. United) nog op een derde plaats. Maar dankzij haar topresultaten op Indoor Brabant en het CDI Zeeland Outdoor heeft ze de Oostenrijkse en Di Sandro (v. De Niro) naar de tweede positie weten te stoten.

’Ik ben erg trots natuurlijk en het is een bevestiging van alles dat we doen’’, vertelt Meulendijks  aan een reporter van Heeze-Leende24.

Voor het derde jaar op rij is Anne opgenomen in het KNHS talentenplan en juist dat heeft haar de extra ondersteuning gegeven die het nu mogelijk maakt zo top te presteren.

"Hierdoor heb ik de kans gekregen om nog meer te leren, kennis uit te wisselen met anderen en niet onbelangrijk heb ik hierdoor een jaarlijks budget gekregen om mezelf te verbeteren. Dat heeft zijn vruchten zeker afgeworpen.’’