Kanjers in Nederlands team Nations Cup CDIO Compiegne

Kanjers in Nederlands team Nations Cup CDIO Compiegne
De Nederlanders sturen een sterk team Nations Cup manche van CDIO Compiegne in Frankrijk. We kunnen hier van gaan genieten tussen 18  en 21 Mei 2017. Ook het Belgische team is al bekend, maar van buurland Duitsland, die heel wat sterke ruiters hebben, zagen we nog geen team verschijnen. Voorlopig heeft enkel nog maar Helen Langehanenberg haar kandidatuur ingediend en dit is uiteraard niet voldoende om een team samen te stellen.

Voor de Nederlanders zien we alvast de volgende combinaties terug die onder leiding van Rien van der Schaft een top prestatie zullen proberen neerzetten:

Eerst een vooral zien we vaste waarde Patrick van der Meer en Zippo, zij hebben al heel wat ervaring op dit niveau en zullen zeker en vast een meerwaarde zijn voor het Nederlandse team. Ook Danielle Heijkoop on Siro zijn van de partij, en ondanks het feit dat deze minder bekend zijn op dit niveau, hoeven ze zeker niet onder te doen.

Ook top amazone Adelinde Cornelissen zal erbij zijn. Ze zal op de rug van Aqiedo proberen scoren, en ook dit zal zeker en vast de moeite lonen. Last but not least zien we Jeannette Haazen aan de start komen op de rug van Dabanos d'O4.