Andreas Helgstrand breidt uit met bedrijf in Florida

Andreas Helgstrand breidt uit met bedrijf in Florida



Dat Andreas Helgstrand een succesvol bedrijf heeft wisten we natuurlijk allang. Niet alleen heeft hij zijn Helgstrand Dressage, maar ook de Helgstrand Academy en zijn eigen concours Equitour Aalborg. De succesvolle zakenman voegt daar nu nog een nieuwe vestiging aan toe die binnenkort de deuren zal openen in Wellington te Florida.

Helgstrand loopt dan ook met het plan om de grootste ter wereld te worden als het aankomt op de dressuur. Dit niet alleen in de sport, maar ook in de handel. Met zijn nieuwe bedrijf in Wellington zet hij dan ook de stap om ook in Amerika een flinke impact te kunnen gaan maken in de dressuurwereld. Vorig jaar besprak hij een contract met Ulf en Eva Möller die daarvoor bij Kasselmann reden. Nu is het Ulf Möller die het bedrijf van Helgstrand Dressage in Florida zal gaan runnen en gedurende het Wellington seizoen dan ook in Florida zal verblijven. Zijn vrouw Eva zal in Duitsland verblijven met de trainingspaarden en hun kinderen.

Het nieuwe stekje zal per 1 december worden gehuurd door Helgstrand en Ulf Möller zal hier met name de begeleiding van de Amerikaanse klanten op zich nemen. De accommodatie biedt maar liefst 40 stallen.