Imke Schellekens-Bartels rijdt meteen naar top vijf klassering bij internationale comeback

Imke Schellekens-Bartels rijdt meteen naar top vijf klassering bij internationale comeback

In Le Mans staat dit weekend een internationale dressuurwedstrijd op het programma. Voor ons land kwam Amber De Groot vandaag in actie bij de Young Riders en ze deed dat met glans! Met Homemade onder het zadel verzekerde ze een tweede plaats met een totaalscore van 65,441%. 


De Duitse Lucie-Anouk Baumgürtel stak er met kop en schouders bovenuit. Zij reed Zinq Hugo FH naar de overwinning met een verpletterende score van 73,559%. Arthur Barthel vervolledigde de top drie met een totaalscore van 65,147%. Hij rekende hiervoor op Bambino de Massa. 

Klik hier voor de resultaten

In de CDI2* competitie was er ook een Duitse overwinning. Linda Knoll reed FBW Fairplau H naar de overwinning met een totaalscore van 71,882%. Ze werd door de jury unaniem als winnares aangeduid. Beth Bainbridge en Habouche namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij scoorden 70,000%. Philip van Ommen vervolledigde het podium. Hij reed Imme F naar een totaalscore van 69,412%. 

Imke Schellekens-Bartels, die sinds 2015 niet meer op internationaal niveau gereden had, namen de vierde plaats mee naar huis. Zij rekende op Honore (v. Jazz) om naar een totaal van 69,382% te rijden. Carolina Carnevali eindigden op de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten