CSI Lier: Kort sterk van start in CSI2* competitie

CSI Lier: Kort sterk van start in CSI2* competitie

In Lier wordt er dit weekend op CSI2* niveau gesprongen. Zonet kwamen de CSI2* ruiters voor het eerst in actie in een 1m35 rubriek waarin er in twee fases gesprongen werd. De overwinning ging naar Benny Naessens. Hij kon in het zadel van Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) een foutloze ronde achter zijn naam noteren en klokte af in 29,89 seconden. 

Joe Clee reed Naima vd Bisschop (v. Echo van't Spieveld) naar de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 31,93 seconden. Philippe Vanderhasselt maakte het podium compleet. Hij reed Cristanna Z (v. Cardento) foutloos rond in 32,46 seconden. 

Voor Anouk Kort (Chovas AP Z) en Soren Pedersen (Tailormade Carem Sandy) was er een vierde en vijfde plaats. 

Marlies van Soest kon in deze rubriek ook in de top tien rijden. Ze reed Marieke (v. Cicero Z van Paemel) foutloos rond in 34,80 seconden. Dat leverde haar de tiende plaats op. 

Bij de 5- en 6-jarige paarden was Bart van der Maat de beste Nederlander. Hij reed Kwik One (v. F-One USA) naar de zesde plaats in het klassement. Fleur Holleman (Lancome) en Joy Lammers (Amazing Z) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor alle resultaten