Suus Kuyten rijdt Oberon voor de 25ste keer op rij foutloos

Suus Kuyten rijdt Oberon voor de 25ste keer op rij foutloos
In Arezzo kwamen deze ochtend ,zoals gewoonlijk op donderdag, de jonge paarden aan de start.

Bij de zesjarige paarden bleven bijna alle prijzen voor eigen land, maar gelukkig stak Charlotte Leoni hier een stokje voor. Voor Frankrijk reed ze met Black Start (v. Lavillon) naar een derde plaats in een tijd van 40,75 seconden.
De overwinning van deze proef ging naar de Italiaanse Francesca Arcaini die met haar Lord Z merrie Luisa door de finish ging in een snelle tijd van 38,30 seconden.

Bij de 7-jarige paarden was de winst dan misschien wel voor Giampiero Garofalo met Alibi du Very (v. Diamant de Semilly), de grote winnaar van de dag is Suus Kuyten, die niet enkel een tweede plaats bemachtigde maar ook nog eens haar 25ste foutloze ronde op rij met Oberon kan vieren.
Oberon is een Olympic Fire uit Sylvio L ruin en staat ingeschreven bij het stamboek van Oldenburger Springpferd. Met 25 foutloze rondes na elkaar, mag de fokker Löningen Clemens Fleming (GER) zich ook best tevreden noemen.

Ook de vierde plaats was voor Nederland dankzij Michel Hendrix die met Fair Field (v. Zirocco Blue) foutloos wist te blijven in een tijd van 49,92 seconden.
De zesde plaats werd voor Maus Roosendaal die met Fancy Roos VDL (v. Baltic VDL) de tweede snelste tijd neerzette, maar spijtiggenoeg een balk neerhaalde.

Resultaten vind je hier.