Nicole Pavitt zorgt voor Britse overwinning in Bolesworth

Nicole Pavitt zorgt voor Britse overwinning in Bolesworth
Op Brits grondgebied wordt dit weekend het mooie Bolesworth International Horse Show verreden, hier stond er zojuist een spannende viersterren rubriek op het programma. Hier werd er over twee-fasen gesprongen op een hoogte van 1.45m.

De winst ging naar de voor het thuisland rijdende Nicole Pavitt en haar Areeb O.L. (v. Cornet obolensky) met wie ze hier tweemaal een foutloze ronde noteerde met een tijd van 32.22 seconden. Daarmee verwees ze de Amerikaan Michael Hughes naar de tweede plaats die hier zijn BWP-er Jackson vd Bisschop (v. Flipper D'elle) naar een tijd wist te rijden van 33.08 seconden. Ook de Brit Matthew Sampson kende geen problemen met het parcours en stuurde zijn KWPN-er Ebolensky (v. Clinton) naar de derde plaats in een tijd van 34.69 seconden.

De vierde plaats ging eveneens naar het thuisland waar het ditmaal Robert Whitaker was die zijn Noble Warrior (v. Warrior) een nobele strijd liet strijden en met een tijd van 35.11 seconden door de finish kwam. Hij eindigde daarmee voor de Franse amazone Alexandra Paillot die haar Tonio La Goutelle (v. Ogrion des Champs) naar de vijfde plaats stuurde in 35.41 seconden.

Klik hier voor alle resultaten