Morten Djupvik zegeviert in hoofdrubriek Peelbergen Pro Tour

Morten Djupvik zegeviert in hoofdrubriek Peelbergen Pro Tour

Op de eerste dag van de Peelbergen Pro Tour ging Morten Djupvik met de winst van de 1.40m hoofdrubriek aan de haal. 

In het zadel van Indy (v. Zirocco Blue) was Djupvik ongeveer anderhalve seconde sneller dan zijn concurrentie en won de 1.40m rubriek. Het podium kleurde overwegend Nederlands met Sjoerd Kommers met Impala d'Oase (v. Cadeau de Muze) op twee. Het brons ging richting België en was voor Christophe Deraedt op Litchi de La Liniere. Ook op vier stond een Belgische combinatie: Philip Gysbrechts en Clockibou of Greenhill Z (v. Clockwise of Greenhill Z). De top vijf werd besloten door Andrej Pavlovic op Homage (v. Heartbreaker). 

Over 1.10m zagen we opnieuw twee Nederlandse combinaties op het podium. William Schreuder zorgde voor het beste resultaat en werd tweede op Quint (v. Quintender) gevolgd door Rob Eras en Gem De Revel (v. Gemini) die derde werden. 

De winst van de 1m-rubriek bleef in Nederland en was voor Kaily Van Kaathoven op Esprit (v. Vleut). Twee en drie gingen wederom naar België. Diezelfde Van Kaathoven zette ook de 90cm proef naar haar hand met Esprit. Nadieh Plegt nam plaats drie en vier voor haar rekening, met respectievelijk Senorita (v. Newton vh Zorgvliet) en Pebbles (v. Piece of Cake). 

Alle resultaten