Mooie overwinning voor Jack Ansems in De Peelbergen

Mooie overwinning voor Jack Ansems in De Peelbergen
In De Peelbergen begon de ochtend vanmorgen met een 1.30m rubriek in de 1-ster. Het was hier voor eigen bodem Jack Ansems die de overwinning op zijn naam wist te schrijven. Hij deed dit samen met zijn KWPN-er Delia B (v. Cantos) met een mooie foutloze ronde in 54.20 seconden.

Hij bleef hiermee voor op de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida die hier met zijn Umea de Blondel (v. Dollar Dela Pierre) naar de tweede plaats reed in 54.52 seconden. De Duitser Werner Heyne plaatste zich als nummer drie samen met zijn All America (v. All Pleasure) in een tijd van 54.66 seconden.

Voor Estland was het Rein Pill die hier de vierde plaats in beslag wist te nemen met zijn Sinequamon, gevolgd door onze eigen landgenoot John Steeghs die hier met zijn Favoriet Hbc de top vijf wist te vervolledigen.

Tegelijkertijd werd er in de andere arena een 2-fasen parcours op 2-ster niveau afgewerkt. In deze 1.35m rubriek ging de winst naar de Duitser Philip Houston die hier met zijn Casaltina (v. Casall) naar de overwinning wist te rijden in een tijd van 28.67 seconden. Hij bleef met deze snelle tijd voor op de Zweedse Stephanie Holmén en haar Carlo (v. Callahan VDL) met wie zij over de finish kwam in 27.91 seconden.

Op de derde plaats de Turkse ruiter Omer Karaevli met zijn Classic (v. Up to Date) die hier in 29.99 seconden rondkwam. De vierde plaats bleef wel in Nederlandse handen, die ging namelijk naar Kristian Houwen en zijn Drop Shot VM (v. Kannan) die ook dubbel foutloos wist te blijven in 30.27 seconden. De uit Estland afkomstige Rein Pill klasseerde zich ook in deze rubriek met zijn andere paard Alfons RA met wie hij hier in 30.30 seconden op de vijfde plaats eindigde.

Klik hier voor alle resultaten