Meike Zwartjens zorgt voor Nederlandse overwinning in Sentower Park

Meike Zwartjens zorgt voor Nederlandse overwinning in Sentower Park
In het 1.10m was het vanmorgen in het Sentower Park de Nederlandse amazone Meike Zwartjens die naar de overwinning wist te rijden met haar Ultradam een nakomeling van Guidam. Zij bleef foutloos in 30.11 seconden in deze 2-fasen rubriek. De tweede plaats ging naar Silke Janssens die hier met haar Cairo v.d. Ganzenhof Z in 33.57 seconden naar de tweede plaats weet te rijden met eveneens een foutloze ronde.

De derde plaats ging naar de Belgische Lies Malisart die hier met Javeline de Champenotte Z (v. Jamar D'ysenbeeck Z) 4 strafpunten aangerekend kreeg in haar tweede ronde en finishte in 32.95 seconden. Zij werd gevolgd door onze eigen landgenote Lily Engelsman en haar Extra Blue Blood (v. Mr Blue) die ook 4 strafpunten moesten incasseren in een tijd van 34.62 seconden waarmee zij op de vierde plaats eindigde. Caro-Bello de Hornois eindigde op de vijfde plaats met 6 strafpunten met haar Boalt Grandanto (v. Grandeur) in 31.49 seconden.

In de 1.30m rubriek was het de Belgische Tatiana Troiani die hier met haar Sister van de Wolvendries (v. Contra-A) naar de overwinning weet te rijden. Zij bleef foutloos in een tijd van 59.40 seconden.

Ze bleef hiermee voor op Dieter Vermeiren die hier me zijn Illias van het hof ter Velde (v. Unique Ii Drum V) naar de tweede plaats reed in 59.84 seconden. Hij werd gevolgd door de Nederlandse amazone Madée Schuttenbeld die hier met haar Vayrenta (v. Haarlem) naar de derde plaats reed in 60.33 seconden.

Simon Morssinkhof eindigde met zijn Notre Star Z (v. Numero Uno) op de vierde plaats in 60.40 seconden, gevolgd door Vanina Lombard die hier met haar Venus des Bois (v. Jarnac) naar de vijfde plaats wist te rijden.