Maureen Bonders naar de winst in Belgische CSIYH1*

Maureen Bonders naar de winst in Belgische CSIYH1*
Gisteren sprong voormalig Belgisch bondscoach en Olympisch ruiter, Dirk Demeersman naar de overwinning bij de zesjarigen in het Sentower Park. Vandaag herhaalde Demeersman de overwinning in het zadel van Little -Billy. De combinatie kruiste de eindmeet foutloos in 64,75 seconden en nam zo ruim vijf seconden voorsprong op Tom Slattery. Slattery en Larca van Erpecom (v. Kashmir van Schuttershof) klokten foutloos af in 69,77 seconden.

Zangersheide-ruiter, Mike Van Olst volgde op de derde plaats met Zandycolle Z (v. Zandor Z). De top vijf werd afgewerkt door Rose Moss (African Affair) en Katja Haep met Chanita.

Bij de zevenjarigen was het de Nederlandse Maureen Bonder die met Filemon (v. Warrant) de winst greep. Gisteren "settelde" de combinatie zich nog voor de negende plaats. Vandaag gingen ze Bart Clarys vooraf na een foutloze omloop in 61,96 seconden. Clarys en Katinka vh Blondveld (v. Contact vd Heffinck) volgde op de tweede plaats nadat ze afklokken in 63,19 seconden.

Thomas Brandt plaatste zich op de derde plaats met Fireball 36 (v. Colox Cup) en werd zo gevolgd door Ivo Biessen (Scenletha) en Anna Gorbacheva (G's Fabian) op vier en vijf.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN