Longines hoofdsponsor voor EK in Gothenburg

Longines hoofdsponsor voor EK in Gothenburg
Het Europese Kampioenschap in Gothenburg heeft er een hoofdsponsor bijgekregen met  Longines. De horloge maker uit Zwitserland die al vele topevenementen in de paardensport ondersteunt zal ook het EK als officiële tijdwaarnemer en sponsor financieel bijstaan.

Van 21 tot en met 27 augustus verzamelen zich de beste atleten voor de Europese Kampioenschappen in Gothenburg.  Een partner als Longines is dan ook meer als welkom bij een evenement van dit formaat. Meer dan 300 van de beste ruiters en amazones in de disciplines springen, (para-) dressuur, eventing en mennen uit dertig landen komen dan samen in de Zweedse stad.

" We zijn er trots op dat we een partner als Longines hebben," zegt Johan Pagerup, sponsorship manager voor de Longines FEI European Championships in Gothenburg 2017. " Longines is een fantastische partner die jarenlange ervaring met de paardensport heeft.  Naast sponsor zijn ze ook onze "time keeping partner".  Een belangrijke taak in de wedstrijden op weg naar een Europese titel"

"We steunen de paardensport op alle vlakken en wereldwijd. Een samenwerking met het de organisatie van het EK was dan ook een logische stap. We zijn dan ook trots dat we het kampioenschap dat zeven dagen duurt mogen ondersteunen. En we kunnen alvast verklappen dat elke medaille winnaar een elegant longines horloge zal krijgen." zegt Juan-Carlos Capelli, Vice President en Hoofd International Marketing bij Longines.