KWPN-paarden domineren Young Horse rubriek in Asten

KWPN-paarden domineren Young Horse rubriek in Asten
Het is Maikel van Mierlo die de Young Horses 6y/7y wint op het CSI Asten vanmiddag. In deze 1.35m 1-ster rubriek direct op tijd wist hij met de Kojak nakomeling Edelmanfee naar de overwinning te rijden met een tijd van 56.37 seconden.

Hij bleef hiermee voor op Kristian Houwen die met zijn Edinburgh (v. Vleut) naar de tweede plaats reed in 61.09 seconden. Voor Rob Heyligers was er een derde plaats met Ffw88 Mb in 62.25 seconden. Dave Maarse finishte met een tijd van 63.63 seconden met zijn merrie Finesse B op de vierde plaats, gevolgd door Valerie van Nieuwenhuyzen die met haar Flinstering Du Monden naar de vijfde plaats reed.

Met een zesde plaats voor Anne Marie Poels en haar Flash bleef niet alleen de volledige top zes in handen van de Nederlandse ruiters, maar was het het KWPN dat domineerde in deze rubriek.

In de 1.30m rubriek die vanmorgen werd verreden was het de Belg Francois Jr Mathy en zijn BWP-er Elvis van de Vrunte (v. Oleander van de Herkkant). Zij reden in deze 2-fasen rubriek naar een tijd van 28.35 seconden. Voor Arnold Boerekamps was er een tweede plaats D'Avange K (v. Massimo) met een tijd van 30.19 seconden.

Remco Been eindigde in deze rubriek op een derde plaats met de Unitair zoon Casper Xxi in een tijd van 30.48 seconden.

Klik hier voor alle resultaten