Kristian Houwen wint Grote Prijs Jumping Indoor Leunen

Kristian Houwen wint Grote Prijs Jumping Indoor Leunen
Gisteren werd de 1m40 Grote Prijs van Jumping Indoor Leunen verreden in Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. Hier was het Kristian Houwen die naar de winst wist te rijden in het zadel van Drop Shot HM (v. Kannan) met wie hij in de 24 koppige barrage naar een tijd wist te rijden van 30.52 seconden.

Hij ging daarmee voor op Monique van den Broek en haar Dantos HBC (v. Cantos) met wie ze een tijd wist te noteren van 30.83 seconden. Ook Dave Maarse wist zich naar het podium te rijden in het zadel van Engelien (v. Clinton), die hij hier naar een derde plaats stuurde in een tijd van 31.02 seconden. Ook met zijn andere paard Valentino Z (v. Vulkano) haalde hij de barrage en noteerde hij nog een vijfde plaats in een tijd van 31.21 seconden.

De vierde plaats ging naar Carry Huis In 't Veld gezeten op de Clinton nakomeling Dame Blanche, met wie ze hier rondkwam in 31.10 seconden. Mathijs van Asten reed met Can Jump (v. Calido) nog naar de zesde plaats, gevolgd door een zevende plaats van Frank Schuttert en zijn Blind Date 31.

Klik hier voor alle resultaten