Kim Hoogenraat net naast het podium op EK Young Riders

Kim Hoogenraat net naast het podium op EK Young Riders
In Samorin, Slowakije werd zojuist de tweede ronde van Europese Kampioenschap voor de Young Riders verreden. Op een hoogte van 1.50m werd er gestreden om de felbegeerde medailles. Het was uiteindelijk de Zwitser Bryan Balsiger die hier met zijn Clouzot de Lassus (v. Ugano Sitte) zich de nieuwe Kampioen mocht noemen.

De combinatie noteerde 7.48 penalties achter hun naam na de tweede ronde waarmee ze het goud in ontvangst mochten komen nemen. Het zilver was er voor de Duitse amazone Justine Tebbel die in totaal 7.64 strafpunten achter haar naam noteerde. In het zadel van haar Light Star (v. Light On) reed ze daarmee naar een tweede plaats. De bronzen medaille was voor de Britse amazone Amy Ingles die hier met haar Wishes (v. Guidam) een totaal van 9.81 strafpunten bij elkaar reed.

Net naast het podium vinden we Kim Hoogenraat die voor Nederland mooie ronden liet zien. Samen met haar Caesar (v. Ukato) verliet ze met een totaal van 14.6 strafpunten het veld en eindigde zo op een knappe vierde plaats. De vijfde plaats ging naar de Belg Gilles Thomas die hier met zijn Indiana VH Kapelhof (v. Chatman) met een totaal van 14.68 strafpunten rondkwam.

Klik hier voor alle resultaten