Frank Schuttert blijft de Ieren voor op de Dublin Horse Show

Frank Schuttert blijft de Ieren voor op de Dublin Horse Show
Op de Dublin Horse Show in Ierland staat vandaag de afsluitende dag met diverse finale ronden op het programma. Zo was er bij de zeven en achtjarigen de finale in het 1.40m/1.45m een geweldige overwinning voor Frank Schuttert.

Schuttert wist zich op knappe wijze voor de Ieren op het podium te werken door zijn achtjarige Beautiful Red (v. Casall) in de barrage naar een snelle tijd te sturen van 32.10 seconden. Daarmee bleef hij nipt voor op de Ier Gerard O'Neill die hier met Castlefield Vegas (v. Cassino) naar een tweede plaats reed in een tijd van 32.28 seconden. De derde plaats was vervolgens voor Philip McGuane die hier voor Ierland met zijn Judas vd Donkhoeve (v. Ugano Sitte) in 33.15 seconden rondkwam.

De overige top vijf bestond uit de Canadese amazone Tiffany Foster en haar Christos (v. Cristo) met wie ze naar de vierde plaats reed in 35.06 seconden. De vijfde plaats ging naar de Ier Bertram Allen die met zijn Calafrieda (v. Canto 16) 4 strafpunten moest noteren in de barrage met een tijd van 30.98 seconden. In totaal wisten 10 combinaties de barrage te behalen.

Klik hier voor alle resultaten