Jeroen Dubbeldam en Gerco Schröder veroveren Treffen

Jeroen Dubbeldam en Gerco Schröder veroveren Treffen
In het Oostenrijkse Treffen, de thuisbasis van Glock's Horse Performance Center was het Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam die met zijn fantastische 14-jarige talentvolle hengst Camilo LS La Silla (v. Portofino) naar de overwinning wist te rijden in de openingsrubriek vanmiddag op 1.45m. Het duo reed een nette foutloze ronde in een tijd van 62.24 seconden.

De voor Glock rijdende Gerco Schröder reed ook een uitstekende ronde met Glock's Zaranza. Hij eindigde met de Karandasj nakomeling op de tweede plaats met een tijd van 64.83 seconden. De Zwitser Pius Schwizer zadelde zijn Tarioso Manciais (v. Arioso du Theillet) en was goed voor de derde plaats in 65.52 seconden..

Voor België was het Jerome Guery die met zijn Alicante naar de vierde plaats reed, gevolgd door Zwitser Paul Estermann die met zijn Bareina de top vijf wist te vervolledigen.

Ook Jur Vrieling bleef foutloos in deze eerste omloop, hij werd met zijn Dallas VDL (v. Douglas) achtste met een tijd van 68.83 seconden. Terwijl Gert-Jan Bruggink met zijn MCB Ulke een 25ste plaats pakte en tevens met zijn vertrouwde kameraad Vampire met 1 strafpunt voor tijd een 28e plaats behaalde.
Glock's London sprong met Gerco Schröder in het zadel weliswaar een foutloze ronde, maar het duo miste nog de power en met 2 strafpunten voor tijd eindigden ze op de 33ste plaats.

 

 

Klik hier voor alle resultaten