Henk van de Pol springt zich in de spotlights met nieuw talent in Spanje

Henk van de Pol springt zich in de spotlights met nieuw talent in Spanje
In de Small GP van het Spaanse Vejer de la Frontera is het Henk van de Pol die de Nederlandse eer hoog weet te houden met een mooie derde plaats. Hij zadelde zijn BWP-er Flugel van 't Palmenhof een nakomeling van Triomphe de Muze met wie hij naar de winst wist te rijden in een tijd van 37.5 seconden. Flugel zagen we eerder ook onder het zadel bij Kevin Jochems die de ruin succesvol uitbracht tot op 1.50m. Tot vorige week sprong de ruin in Vejer de la Frontera onder het zadel van de Egyptenaar Mohammed El Naggar.

Het was de Ier Bertram Allen die naar de winst reed met zijn eveneens BWP-er High Valley. Samen met de Obourg zoon zette hij een snelle tijd neer van 35.28 seconden. Zij bleven voor op de Spanjaard Manuel Fernandez Saro die hier met Extra van Essene naar de tweede plaats wist te rijden met een tijd van 37.47 seconden.

De Ier Dermott Lennon schreef met zijn Gelvins Touch (v. Touchdown) de vierde plaats achter zijn naam met een tijd van 37.57 seconden. De Belg Ugo Berrittellla wist uiteindelijk de top vijf te vervolledigen met zijn Zangersheide merrie Cavaluna Z (v. Crown Z) in een tijd van 38.29 seconden.

Klik hier voor alle resultaten