Hengstenspotlight: Detective Vive Z

Hengstenspotlight: Detective Vive Z

Aangezien de Corona-crisis de sport even on hold heeft gezet, krijgt de fokkerij uitzonderlijke kansen. Daarom stellen we vandaag graag opnieuw een hengst aan jullie voor. Dit keer viel ons oog op de Dominator Z zoon, Detective Vive Z.

Deze Dominator zoon is echt een lust voor het oog. Op de KWPN-hengstenkeuring was hij één van de spraakmakers. Dat kan ook niet anders aangezien hij zijn talent met een uitstekend pedigree combineert. Zijn vader, Dominator Z, gooit altijd hoge ogen met de Duitser Christian Ahlmann in het zadel en sprong al een indrukwekkend palmares bij elkaar. Dominator Z won zijn eerste internationale Grand Prix en behaalde een zilveren medaille in de CSI5* Grand Prix en in de World Cup van Madrid. Kortom: Dominator is een hengst met uitzonderlijke kwaliteiten en hij geeft die kwaliteiten ook door aan zijn nakomelingen.

De moederlijn van Detective Vive Z is er eentje om u tegen te zeggen. Zijn moeder bracht al twee internationale 1m45 paarden (Danique Vive en Entertainer Vive) en een 1m40 paard (Felice Vive). Dochter Isis Vive (v.Contendro I) scoorde op de EPTM test 83 punten en springt op dit moment in het 1.35m. Zinfandel is als dochter van de welbekende Nimmerdor-merrie Herarda onder meer een volle zus van het Grand Prix springpaard Willemijn en halfzus van Michael (v.Zeus).


Kortom: ben je nog op zoek naar een jonge, talentvolle hengst voor je merrie? Dan is het zeker de moeite waard om Detective Vive Z in overweging te nemen.


 Voor meer informatie,