Harrie Smolders begint met winst onder stralende zon van Miami

Harrie Smolders begint met winst onder stralende zon van Miami
Het is Harrie Smolders die in het zonnige Miami het spits weet af te bijten met een geweldige overwinning in het 1.45m. Voor dit twee-fasen parcours op vijfsterren niveau zadelde hij zijn 13 jarige KWPN-er Zinius (v. Nabab de Reve) met wie hij hier naar een mooie tijd weet te springen van 25.64 seconden.

Ook de Belgen zitten direct goed in de prijzen met een tweede plaats voor Nicola Philippaerts en zijn Ustina Sitte (v. Clinton) met wie hij rond wist te komen in 25.73 seconden. Voor Jos Verlooy was er vervolgens een derde plaats met zijn Napa Valley (v. Nintender) met wie hij een tijd noteerde van 26.52 seconden.

Leopold van Asten maakte het feest compleet door nog eens op een fantastische vierde plaats te eindigen in het zadel van VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco Blue). Deze Oldenburger merrie zette een tijd neer van 26.62 seconden. De top vijf werd vervolgens voltooid door Bassem Mohammed die voor Qatar naar een vijfde plaats wist te rijden met Argelith Squid (v. Salito) met een tijd van 26.98 seconden.

Klik hier voor alle resultaten