Grand Prix winst in Duinkerke blijft in Franse handen

Grand Prix winst in Duinkerke blijft in Franse handen
Net over de Franse grens in Duinkerke werd er vanmiddag de 1.45m 1-ster Grand Prix verreden. Hier bleef de winst in Franse handen voor Benjamin Barbot en zijn O.Z du Moulin (v. Artos) die hier in de barrage foutloos rond wisten te komen in een tijd van 27.52 seconden.

Hij bleef hiermee voor op de Belgische amazone Sonia Stacquez en haar negenjarige SBS-er Babette De L Aulne (v. Shilling) die een mooie foutloze ronde neerzette in een tijd van 27.78 seconden, waarmee ze op een nette tweede plaats eindigde. Ook François Bossu wist met de Coronado dochter Chica foutloos rond te komen in een tijd van 29.65 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door de Fransman Vincent Balleux die met Signee Lulu 4 strafpunten opliep in de barrage waardoor ze op de vierde plaats eindigden. Zij waren wel de snelste combinatie in de barrage met een tijd van 27.27 seconden. Hij werd gevolgd door Thierry Lambert die voor Frankrijk de vijfde plaats bezette met zijn Underline met wie hij 4 strafpunten moest noteren.

Van de 30 combinaties wisten er slechts 7 in de barrage te belanden.

Klik hier voor alle resultaten