Gerrit Veenstra voert door Nederlanders gedomineerde rubriek aan

Gerrit Veenstra voert door Nederlanders gedomineerde rubriek aan
In de 1-ster op de 1.20m in Drachten zijn het de Nederlandse ruiters die domineren in deze Small Tour rubriek. De winst ging uiteindelijk na een spannende barrage naar Gerrit Veenstra die hier zijn KWPN-er After Pleasure Toltien (v. For Pleasure) zeer scherp wist rond te sturen in 34.09 seconden.

Hij bleef daarmee voor op Jur Vrieling die voor deze rubriek zijn Quality FZ (v. Quintender) zadelde en rondkwam in 34.49 seconden wat hen een tweede plaats opleverde. De Friese amazone Marriet Hoekstra plaatste zich als nummer drie met haar First Buresco met wie ze rondkwam in een tijd van 35.47 seconden. Maar ook met haar andere troef Wadro's Gerina (v. Corland) zette ze een mooie ronde neer en plaatste ze zich ook nog eens op de vierde plaats.

De top vijf werd vervolgens vervolledigd door Laurie Touw en haar Fraupina H. Als zesde eindigde Suzanne Tepper met haar Dorina, terwijl Nelle Bijlsma ook nog naar een zevende plaats reed met Foklohoma VDL. Sander Geerink en Finn Mcloud eindigden vervolgens nog op een tiende plaats.

Klik hier voor alle resultaten