Franse ruiters bezetten het volledige podium van CSI5* LR Hubside

Franse ruiters bezetten het volledige podium van CSI5* LR Hubside

In Hubside stonden er vandaag twee rankingrubrieken van de CSI5* competitie op het programma. Zonet werd de tweede rubriek over een hoogte van 1m50 rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Deze ranking werd gedomineerd door Franse ruiters. Ze namen het volledige podium in beslag. De overwinning kwam in handen van Edward Levy. Eerder vandaag moest hij nog vrede nemen met de tweede plaats maar nu mocht hij dus wel op de hoogste podiumtrede plaatsnemen. Dit keer rekende hij op Sirius Black (v. Calisco du Pitray) om in 66,69 seconden een foutloze ronde te springen. 

Alexa Ferrer en Uranie de Belcour (v. Flipper d'Elle) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 67,31 seconden. Gregory Cottard en Cocain du Val (v. Mylord Carthago) vervolledigden de top drie na een nulronde in 67,57 seconden. 

Pieter Clemens (Icarus) en Emanuele Camilli (Chaccrouet) volgden op plaatsen vier en vijf. Pieter Clemens eindigde naast de vierde ook op de negende plaats. Dit keer reed hij Crescendo Mb Z (v. Clinton I) foutloos rond in 77,91 seconden. Dit leverde hem wel één puntje voor tijd op. Voor Francois Mathy Jr en Casanova de l'Herse (v. Ugano Sitte) was de twaalfde plaats weggelegd.

Klik hier voor de resultaten